• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | Juni

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Rene! Onze Member of the Month voor juni! 

Bij Elevate Lifestyle zijn we trots op het erkennen van de toewijding en prestaties van onze geweldige leden. We zijn verheugd om Rene te eren als ons Member of the Month voor juni. Met meer dan een jaar lidmaatschap heeft Rene doorzettingsvermogen, toewijding en opmerkelijke vooruitgang laten zien in zijn fitness journey.

Rene begon zijn weg naar een gezondere levensstijl door als eerste deel te nemen aan ons levensstijlprogramma. Dit programma gaf hem een solide basis en zette het podium voor zijn voortdurende succes. Naadloos overgaand naar onze kleine groepstrainingen, omarmde Rene de ondersteunende gemeenschapssfeer waar hij blijft gedijen en zijn grenzen verlegt.

Met het besef van de noodzaak van persoonlijke aandacht en gerichte begeleiding, schreef Rene zich ook in voor ons privé PT-programma. Deze beslissing stelde hem in staat om gefocust te blijven op zijn doelen, resulterend in significante en positieve veranderingen in zijn algehele gezondheid en fitheid. Tot op heden heeft Rene een indrukwekkend gewichtsverlies van meer dan 13 kilogram bereikt, een bewijs van zijn toewijding en harde werk.

Nooit bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan, is Rene onlangs begonnen met Hyrox-training, waarbij hij zijn avontuurlijke geest en bereidheid om zich verder te pushen heeft laten zien. Zijn bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan inspireert de mensen om hem heen en versterkt de levendige energie van onze gemeenschap.

Naast zijn fitnessprestaties staat Rene bekend om zijn vriendelijke en kalme persoonlijkheid. Zijn aanwezigheid verrijkt onze sportschoolomgeving en creëert een gastvrije sfeer voor alle leden.

We zijn echt dankbaar om Rene als gewaardeerd lid van de Elevate Lifestyle gemeenschap te hebben. Zijn journey dient als inspiratie voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl en belichaamt de geest van doorzettingsvermogen en toewijding.

Gefeliciteerd, Rene, met je benoeming tot Member of the Month voor juni! Ga zo door, Rene!

 

Hieronder een paar woorden van Rene: 

EL: Waarom hebben je allemaal gekozen om te sporten bij Elevate Lifestyle?

Rene: Mijn vrouw, Wieteke, heeft mij uiteindelijk vorig jaar overtuigd om te gaan sporten bij Elevate.

EL: Beschrijf de community sfeer bij Elevate Lifestyle?

Rene: De sfeer is relaxed, vriendelijk en professioneel, zowel onder de leden als onder de coaches.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algemene gezondheid verbeterd?

Rene: Ik kom vanuit een situatie dat ik niet of nauwelijks aan beweging deed en ook niet bewust op mijn voeding lette. Inmiddels is dit totaal veranderd, het normale membership en het volgen van TSP en PT heeft mij bewust gemaakt van een actieve en gezonde lifestyle en heb ik dit ook absoluut aangepast in vergelijking tot mijn levensstijl voor dat ik member ben geworden van Elevate.

EL: Wat is je doel voor de toekomst?

Rene: Actief en fit blijven. Onlangs ben ik Hyrox trainingen gaan doen en wil in 2025 mee doen aan een Hyrox event.

EL: Wat is de beste tip die je aan nieuwe leden zouden willen geven?

Rene: Dit ligt er aan wat het doel is van een nieuw lid. Als ik naar mijn eigen situatie kijk, waar ik vandaan kom, zal ik als tip meegeven dat je niet moet twijfelen dat Elevate niet iets voor je is omdat het een ‘kleine’ professionele gym is of dat je het niet kan omdat je niet actief bent. Er zijn verschillende trainingen dus je kan om te beginnen een training kiezen waar je het meest comfortabel bij voelt en je doet het op je eigen niveau. Kortom just do it!

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!