• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | Mei

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd La’shan! Onze Member of the Month voor mei! 

Deze maand zijn we enthousiast om La’shan te eren als ons Member of the Month voor mei. Met meer dan 2 jaar toewijding aan haar fitness journey belichaamt La’shan doorzettingsvermogen, positiviteit en vooruitgang.

La’shan’s toewijding bij Elevate Lifestyle is echt inspirerend. Ze is actief en consistent gebleven in het nastreven van haar fitnessdoelen. Haar toewijding aan een fitter en gezonder leven is duidelijk te zien in haar voortdurende deelname aan workouts in kleine groepen en het gebruik van open gym-sessies om het meeste uit haar workouts te halen.

Onlangs nam La’shan de uitdaging aan van ons 13-weekse Muscle Building program! Dit programma hielp haar zich te richten op het opbouwen van spiermassa, sterker worden en haar algehele gezondheid te verbeteren door middel van goede voeding en lichaamsbeweging.

We zijn ontzettend trots dat ze deel uitmaakt van onze gym community en zijn enthousiast om haar te zien blijven groeien en nieuwe mijlpalen bereiken.

Gefeliciteerd, La’shan, met je benoeming tot Member of the Month voor mei! Blijf doorgaan en inspireer de mensen om je heen. Op naar nog veel meer successen en een toekomst vol gezondheid, kracht en geluk!

Hieronder een paar woorden van La’shan:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

La’shan: Ik heb voor Elevate gekozen vanwege de kleinschaligheid, de kwaliteit van de lessen en goede begeleiding van de coaches. Ook vind ik het fijn dat er veel verschillende lessen zijn om uit te kiezen.

EL: Beschrijf de community sfeer bij Elevate Lifestyle?

La’shan: De sfeer bij Elevate is heel goed en open. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam, dat maakt trainen bij Elevate heel laagdrempelig en prettig.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

La’shan: Mijn conditie is verbeterd en ik heb meer kracht. Trainen bij Elevate helpt om mijn hoofd leeg te maken. Ook al ga ik moe de les in na een drukke werkdag, ik ga altijd weg met meer energie.

EL:  Wat is mijn doel voor de toekomst?

La’shan: Mijn doel is om consistent te blijven trainen en sterker te worden.

EL:  Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

La’shan: Probeer zoveel mogelijk lessen uit om te kijken wat het beste bij je past.

 

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!