• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the month

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Maart 2022

Gefeliciteerd Charissa! Zij is de Member of the month voor maart!

Oorspronkelijk dacht Charissa dat ze geen tijd had om te trainen. Charissa dacht dat fitness niets voor haar was totdat ze op een dag toch besloot om te starten, ze was geduldig en gaf niet op. Ook bleef toegewijd aan haar fitnessjourney, vandaag is ze fitter en sterker. Ze komt trainen met een positieve houding en motivatie. Charissa is een inspiratie voor onze gemeenschap en we zijn erg trots op haar!

Member of the Month | Charissa | Elevate Lifestyle

Hieronder een paar woorden van Charissa.

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Charissa: Ik dacht altijd ik heb geen tijd om te sporten. Ik ben veel te druk met van alles en nog wat. Toen een vriendin (Angelique) een keer vroeg of ik meeging, dacht ik sporten is toch echt niks voor mij. Ik dacht waarom niet! Ik probeer gewoon eerst een proefles en zit nog nergens aan vast. Sindsdien probeer ik trouw te komen en ben ik sporten echt leuk gaan vinden!

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Charissa: Het is gemoedelijk en kleinschalig en zo af en toe ook nog eens gezellig ? Doordat je in kleine groepjes traint kun je elkaar goed motiveren. Robin en Brandon zijn daarbij zeer goede begeleiders. Wat ik misschien nog wel belangrijker vind is dat ze alle tijd nemen om je de techniek goed te laten zien en er word goed op je houding gelet.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Charissa: Zeker, in het begin was het best pittig en ook echt afzien maar toch ben ik blijven doorzetten. Ik ben mij veel fitter gaan voelen fysiek en lichamelijk.

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?

Charissa: Mijn doel is om nog fitter en wat kilo’s te verliezen.

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan niewe leden?

Charissa: Probeer trouw te komen trainen.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!