• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Small Group Training

Ervaar onze uitdagende en effectieve Small Group Workouts

Probeer Elevate Lifestyle nu vrijblijvend uit!

Small Group Training bij Elevate Lifestyle?

Start met de Small Group Trainingen van Elevate Lifestyle om het maximale uit jezelf te halen. Op basis van jouw doelstelling kun je kiezen uit verschillenden uitdagende workouts. Workouts op het gebied van kracht en conditie. Alle workouts zijn in kleine groepen van maximaal 8 of 12 personen. De trainingen worden gegeven onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer.

Elevate Lifestyle wordt gezien als dé leiders op het gebied van Small Group Trainingen. Ervaar de kwaliteit van een personal training sessie tijdens een groepstraining.

gym_38

Leden aan het woord

Deze mensen gingen jou voor. Ook jij kan met meer zelfvertrouwen, energie en een fit gevoel door het leven gaan. Lees hier wat mensen zeggen over het Elevate Lifestyle.

ezgif.com-gif-maker (1)

Edwin

Ik heb voor Elevate gekozen vanwege de vriendelijke en professionele benadering bij de intake.

ezgif.com-gif-maker

Diede

Elevate helpt mij om m’n hoofd leeg te maken, en de rest van m’n lichaam aan het werk te zetten. Dit werkt heel ontspannend!

ezgif.com-gif-maker (2)

Nina

De trainers bij Elevate zijn eigenlijk altijd vriendelijk, opgewekt en positief. Ze motiveren en halen echt het beste in je naar boven.

Gratis proeftraining

Klaar om het te komen proberen? Vul het formuliertje in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om jouw gratis proeftraining in te plannen. Wij helpen je met de eerste en de laatste stap met je verandering tot een gezonde levensstijl.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!