• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Small Group Training

Ervaar onze uitdagende en effectieve Small Group Workouts

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Small Group Training bij Elevate Lifestyle?

Ontketen je potentieel met Small Group Training bij Elevate Lifestyle!

Bij Elevate Lifestyle tillen we jouw training naar een hoger niveau. Met onze Small Group Trainingen haal je het maximale uit jezelf. Kies uit uitdagende workouts op het gebied van kracht en conditie, uitgevoerd in kleine groepen van maximaal 8 of 12 personen. Onze gecertificeerde personal trainers staan klaar om je te begeleiden.

Wij zijn dé leiders in Small Group Trainingen. Ervaar de kwaliteit van een personal training sessie binnen een motiverende groepsomgeving. Verleg je grenzen en bereik je doelen samen met gelijkgestemde individuen.

Start vandaag nog met onze Small Group Trainingen en ontdek waarom Elevate Lifestyle de beste keuze is.

gym_38

Leden aan het woord

Deze mensen gingen jou voor. Ook jij kan met meer zelfvertrouwen, energie en een fit gevoel door het leven gaan. Lees hier wat mensen zeggen over het Elevate Lifestyle.

ezgif.com-gif-maker (1)

Edwin

Ik heb voor Elevate gekozen vanwege de vriendelijke en professionele benadering bij de intake.

ezgif.com-gif-maker

Diede

Elevate helpt mij om m’n hoofd leeg te maken, en de rest van m’n lichaam aan het werk te zetten. Dit werkt heel ontspannend!

ezgif.com-gif-maker (2)

Nina

De trainers bij Elevate zijn eigenlijk altijd vriendelijk, opgewekt en positief. Ze motiveren en halen echt het beste in je naar boven.

Gratis proeftraining

Klaar om het te komen proberen? Vul het formuliertje in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om jouw gratis proeftraining in te plannen. Wij helpen je met de eerste en de laatste stap met je verandering tot een gezonde levensstijl.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!