• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the month

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Febuari 2022

Gefeliciteerd Bart! Hij is Member of the Month van de maand febuari!

Hij komt consequent trainen. Hij daagt zijn lichaam en geest uit. Hij weet dat fitness hem fysiek en mentaal helpt. Hij heeft zijn kracht en zijn conditie verbeterd. Hij heeft een positieve instelling en een rustige persoonlijkheid. Bart is een inspiratie voor onze gemeenschap en we zijn erg trots op hem!

Member of the Month | Bart | Elevate Lifestyle

Hieronder een paar woorden van Bart.

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?  

Bart: Twee jaar geleden was ik opzoek naar een sportschool met lessen in klein groepsverband met een relaxte sfeer. Vooral het verbeteren en corrigeren van de technieken om de squat, benchpress en deadlift goed uit te voeren vind ik belangrijk. Verder de persoonlijke aandacht bij de workouts en dat je alle vragen kan stellen op lifestyle-gebied. En dit alles heeft Elevate Lifestyle allemaal te bieden!. 

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?  

Bart: Er heerst een zeer vriendelijke en relaxte sfeer. Iedereen is welkom. Voor elk niveau en/of persoonlijk doel kan je bij Elevate Lifestyle terecht.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert? 

Bart: Wekelijks doe ik 3x per week mee aan FPT trainingen. Tijdens de training kan ik mijn hoofd leegmaken na een drukke werkdag. Maar ook lichamelijk ben ik sterker geworden. En toch zie ik altijd kansen en mogelijkheden om mezelf uit te dagen, te verbeteren en nieuwe PR’s te behalen.

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?  

Bart: Op de cover staan van de Men’s Health 🙂 nee geintje…… mijn doel voor dit jaar is een vetpercentage van 9-10% in de zomer. Dus opschalen naar 4x per week sporten bij Elevate Lifestyle!

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden? 

Bart: Meld je aan voor de lessen en doe mee, want sporten is goed voor de fysieke en mentale gezondheid!

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!