• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | APRIL

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

 

Gefeliciteerd Michel!!! Hij is Member of the Month voor April!

Elevate Lifestyle gym is trots om Michel te presenteren als onze Member of the Month voor april. Michel is altijd trouw en toegewijd aan onze gym community. Hij snapt hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam én geest te zorgen, en daarom werkt hij hard om zijn fitness doelen te bereiken. Zijn ultieme doel is om een gezonde en energieke levensstijl te hebben, en hij maakt grote stappen om dat doel te bereiken. Hij wordt steeds fitter en sterker en dat is echt inspirerend!

Michel is echt een voorbeeld voor onze gym community en daar zijn we trots op. Hij is een geweldig voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met hard werken en toewijding. Hij is ook een grote inspiratie voor anderen in de gym. Michel, bedankt voor je toewijding en inspiratie voor ons allemaal. Ga zo door!

Hieronder een paar woorden van Michel:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Michel: Ik heb Robin en Brandon leren kennen toen ik lid was bij de laatste sportschool, voordat ze Elevate Lifestyle begonnen. Toe dat een feit was, werd ik nieuwsgierig, want om door beide heren getraind te worden, wie wil dat nou niet. Brandon en Robin staan voor mij voor inspiratie en uitdaging. En dat vind ik vooral bij Elevate Lifestyle: Inspiratie en uitdaging.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Michel: Er is alles aan gedaan om een echte community te zien en vinden. Door de groepslessen vindt je makkelijk contact. De sfeer is er altijd open, vriendelijk en persoonlijk. Je vindt makkelijk je weg. Natuurlijk is het wat je er ook zelf van maakt of wilt dat het is. Tijdens de groepslessen maak je al snel contact en kan je ook makkelijk vragen stellen over de oefeningen onder andere. Wil je je wat meer afzonderen om te focussen kan dat ook prima tijdens de Open Gym bijvoorbeeld. Het community gevoel komt ook goed tot zijn recht in de perfect werkende Elevate Lifestyle app. Je kan daar vragen stellen of dingen opzoeken, zoals het rooster en contact met de coaches. Echt tof.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Michel: Totaal. Ik vind dat je op een gegeven moment echt in je lichaam en geest moet investeren. Als je jong bent dan heb je dat nog niet zo nodig. Je herstelt snel en hebt automatisch al veel energie en kracht. Ik vind bij Elevate Lifestyle precies de juiste uitdagingen in de groepslessen om mij die energie en herstel te geven. Ik voel me krachtiger en sterker dan ooit op mijn 51ste. Ik train 3 – 4 keer per week en heb dat ook nodig om fit door het leven te gaan.

EL:  Wat is mijn doel voor de toekomst?

Michel: Gezond en energiek door het leven te gaan. Voeding, sporten en rusten in een regelmaat die mij past. En dat in een mooie combinatie met mijn zakelijke leven en mijn tijd met vrienden en familie.

EL:  Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Michel: Stel jezelf een uitdagend doel voor ogen en ga dat aan. Stapje voor stapje. En niet opgeven. En blijven lachen!

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!