• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | AUGUSTUS

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Elevate Lifestyle Utrecht Member

Gefeliciteerd Niels! Hij is Member of the Month voor augustus!

Niels is erg toegewijd aan zijn fitness. Hij gaat er vol voor tijdens de training. Hij is enthousiast over fitness en hij gaat graag naar de sportschool. Hij is fitter geworden en zijn conditie is sterk verbeterd. Hij heeft een leuke instelling met trainen. Hij is een inspiratie en we zijn dankbaar dat we hem in onze gemeenschap hebben.

Hieronder een paar woorden van Neils:

1. Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Niels: Er zijn eigenlijk meerdere redenen waarom ik heb gekozen voor Elevate Lifestyle. Robin en ik zijn oud collega’s en ik ben altijd erg te spreken geweest over zijn leuke en uitdagende ik heb een leuke klik met Brandon en Robin en de sfeer binnen elevate vind ik erg leuk.

2. Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Niels: De sfeer is gemoedelijk maar toch wil iedereen er vol voor gaan tijdens de training

3. Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Niels: Door dat ik het leuk vind om te gaan is mijn conditie goed vooruit gegaan en de coaches weten je af en toe ook nog wel eens te wijzen op wat je fout doet met je voeding

4. Wat is mijn doel voor de toekomst?

Niels: Ik wil graag volhouden om 3 keer in de week te trainen. Hyrox zou ik ook nog wel wat meer willen gaan doen

5. Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Niels: Zet een duidelijk doel voor je zelf. Bij mij is dat een datum dat ik een bepaald gewicht wil halen. Ik merk dat dit goed werkt omdat je daar dan naartoe werkt. Doe het voor de lol en niet omdat het moet.

Ben jij benieuwd wat Elevate Lifestyle voor jou kan betekenen? Maak direct een afspraak voor een gratis proeftraining.

 

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!