• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | AUGUSTUS

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd, Miranda!!! Ze is de Member of the Month voor augustus!

Laten we Miranda feliciteren omdat ze het podium heeft gepakt als onze Member of the Month voor augustus! Haar reis bij ons begon slechts zes maanden geleden, en wat een ongelofelijke transformatie is het geweest!

Miranda’s pad is er een van onwankelbare toewijding, doorzettingsvermogen en groei. Ondanks uitdagingen zoals eerdere blessures aan haar schouder en heup, begon ze moedig aan haar fitness-expeditie, vastbesloten om haar grenzen opnieuw te definiëren. Haar vooruitgang is niets minder dan inspirerend geweest; haar kracht en conditie hebben nieuwe hoogten bereikt, wat de pure toewijding weerspiegelt die ze in elke training stopt.

Miranda heeft een onoverwinnelijke geest. Ze is een schitterend voorbeeld van hoe tegenslagen grootsheid kunnen voeden. Met elke dag die voorbijgaat, heeft ze obstakels overwonnen die ooit in haar weg stonden, uitdagendere oefeningen omarmd en haar grenzen verlegd. Het is indrukwekkend om haar te zien evolueren tot een krachtpatser vol zelfvertrouwen, geluk en vitaliteit.

Het verhaal van Miranda belichaamt de essentie van onze community – een plek waar doelen worden aangemoedigd en gezondheid wordt verheven. Haar vastberadenheid om uit te blinken heeft haar opgetild. Ze is een levend voorbeeld van het feit dat vooruitgang haalbaar is voor iedereen die durft te kiezen voor een gezonde en actieve levensstijl. Proost op Miranda!

Hieronder een paar woorden van Miranda:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Miranda: Via mijn werk zag ik Elevate lifestyle bij de bedrijffitnessmogelijkheden staan. Mijn doel was fitter worden en meer energie krijgen.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Miranda: De community atmosfeer is persoonlijk en enthousiast. Er is aandacht voor iedereen.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Miranda: Sinds feb van dit jaar ben ik van 68kg naar 63kg gegaan en ook mijn vetpercentage is beter geworden.

EL:  Wat is mijn doel voor de toekomst?

Miranda: Mijn doel is nog fitter te worden en de spieren rondom m’n blessures sterker te maken.

EL:  Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Miranda: Sporten is goed voor je brein, je krijgt er veel energie van en je krijgt een trots gevoel als je jezelf ziet veranderen

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!