• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | December

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Frederik! Hij is onze rockstar Member of the Month voor december! Frederik is al meer dan twee fantastische jaren een toegewijd onderdeel van de Elevate-familie, en we kunnen niet enthousiaster zijn om zijn reis met ons te vieren.

Zijn liefde voor fitness is constant geweest, vooral in onze HIIT-lessen waar hij alles geeft. Frederik is niet zomaar een sportschoolbezoeker; hij is een community warrior. Altijd klaar voor een uitdaging, duikt hij vol enthousiasme in onze community-uitdagingen, waardoor er een sprankje vriendelijke competitie ontstaat dat ons allemaal gemotiveerd houdt.

De laatste tijd gaat Frederik als een speer in onze HYROX-lessen, zich voorbereidend op een aankomend evenement. Zijn toewijding aan elke les is ronduit inspirerend. De manier waarop hij de workouts aanpakt met vastberadenheid en een positieve instelling getuigt van zijn toewijding.

Consistentie is de tweede naam van Frederik. Regen of zonneschijn, hij maakt tijd om naar de sportschool te gaan en het werk te doen. Zijn relaxte persoonlijkheid voegt een geweldige sfeer toe aan onze kleine groepssessies, waardoor iedereen zich welkom en gemotiveerd voelt.

Laten we een virtueel glas heffen op Frederik!  Jouw harde werk, positieve energie en toewijding zijn niet onopgemerkt gebleven. Je belichaamt de geest van onze community, en we hebben het geluk je bij ons te hebben op deze fitness journey.

Gefeliciteerd, Frederik! Blijf die doelen verbrijzelen, en hier is op meer fitness in de komende maanden. 

Hieronder een paar woorden van Frederik:

Elevate Lifestyle (EL): Waarom hebben jullie allemaal gekozen om te sporten bij Elevate

Lifestyle?

Frederik: Ik ben in 2021 begonnen, omdat ik door corona thuis helemaal gek werd van het weinige buitenkomen en nog minder bewegen. Dat had vooral mentaal grote impact, vooral omdat we al een uitdagende gezinssituatie hadden op dat moment. En zoals dat vaak bij mij gaat, vroeg ik op een willekeurig moment een willekeurige collega out of the blue naar een goede sportschool. Zo kwam ik bij jullie terecht. En eigenlijk vanaf de eerste Burn HIIT trainingen was ik al enthousiast. (die collega is de vriend van Eliane 🙂 

EL: Beschrijf de community sfeer bij Elevate Lifestyle?

Frederik: Vooral een heel gemoedelijke, maar ook gemotiveerde sfeer. Iedereen loopt er duidelijk rond met een missie. Ik hou ook wel van een sfeer waarin mensen elkaar herkennen en ook makkelijker onderling kletsen om ervaringen uit te delen, bijv. over Hyrox! En elkaar, als ’t nodig is, lekker aanmoedigen. En dat vind ik allemaal bij Elevate, heel tof!

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jullie algemene gezondheid verbeterd?

Frederik: Ik ben vooral gaan sporten om mentaal gezond te blijven. En dat is extreem goed gelukt. Ik sta veel vrolijker en positiever in het leven. En mijn zelfvertrouwen op het gebied van sport, maar ook daarbuiten, is flink toegenomen. Mooi resultaat daarvan is dat ik me heb ingeschreven voor Hyrox 6 april in Rotterdam. Ik ben door mijn verbeterde mentale toestand ook gezonder gaan leven: meer slaap, elke dag op de fiets naar ’t werk en wandelen in de pauze, gestopt met alcohol, gezond/gevarieerder eten en koud (af)douchen 🙂

EL: Wat is jullie doel voor de toekomst?

Frederik: Voor de korte termijn: toewerken naar ’t Hyrox event in Rotterdam. Daarna wil ik eens gaan proberen wat FPT bij kan brengen. Maar vooral: mentaal gezond blijven.

EL: Wat is de beste tip die jullie aan nieuwe leden zouden willen geven?

Frederik: Begin laagdrempelig, leg de lat niet te hoog. Het belangrijkste is dat je 2 of meer vaste momenten kiest om te gaan sporten, zodat het goed in je systeem komt. Als je dat een paar weken volhoudt, wordt het vanzelf verslavend.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!