• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | FEBRUARI

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Karin!!! Zij is Member of the Month voor februari!

Jouw toewijding aan een gezonde levensstijl en opmerkelijke fitnessprestaties zijn een inspiratie voor ons allemaal. Sinds je meer dan 6 maanden geleden bij onze sportschool bent gekomen, heb je consequent opmerkelijke toewijding getoond aan jouw fitnessreis. Jouw deelname aan ons Starter Program resulteerde in een gewichtsverlies van 6,1 kilo en een vermindering van 3,6% lichaamsvet in slechts 8 weken. Dit is een opmerkelijke prestatie, en we prijzen je onwrikbare focus op jouw doelen. Jouw evenwichtige aanpak van training en levensstijl is een inspiratie voor ons allemaal. Jouw vriendelijke en sociale karakter heeft je ook tot een waardevol lid van onze sportschoolgemeenschap gemaakt.

We hopen dat jouw succes anderen in onze sportschoolgemeenschap zal inspireren om te blijven streven naar hun doelen. Je hebt deze erkenning verdiend, en we zijn trots om jou als lid van onze sportschoolgemeenschap te hebben.

Hieronder een paar woorden van Karin:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Karin: Ik was op zoek naar een kleinschalige vorm van sporten. Hiervoor heb ik dit 4 jaar gehad, maar dit stopte in maart ineens door omstandigheden. Toen dacht ik ‘help’, wat moet ik nu? Waar vind ik dit nog..?     Nou, hier dus. Ik ben op zoek gegaan en kwam bij Elevate uit. Ik heb hen een tijdje gevolgd op Instagram en uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een proefles meegedaan. Dit beviel en ben meteen na mijn zomervakantie gestart. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om ook nog aan het startersprogramma mee te doen. Ik wilde graag fitter worden en wat gewicht kwijtraken (en het liefst blijvend). En ik mag wel zeggen dat dit gelukt is 🙂.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Karin: Vanaf de eerste dag voelde ik mij hier prettig. Je sport in een ontspannen sfeer met leuke mensen die allemaal hetzelfde komen doen, namelijk lekker sporten. Iedereen op zijn of haar eigen niveau.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Karin: Door de afwisselende lessen, het startersprogramma en coaching en het enthousiasme van Brandon en Robin voel ik mij fitter en energieker, heb ik veel meer kracht en ben ik het gewicht kwijt wat ik wilde.

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?

Karin: Mijn doel is om zo fit te blijven zoals ik mij nu voel en op dit gewicht te blijven door iets tegenover de gezellige avondjes te zetten, namelijk sporten!

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Karin: Stel jezelf een duidelijk doel. Dan weet je waar je naar toe werkt. En heb vooral plezier in wat je doet. Dat helpt!

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!