• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | JANUARI

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Angelique!!! Zij is Member of the Month voor januari!

Angelique is 2023 heel goed begonnen! Ze barst van de positieve energie. Ze is erg sociaal en ze houdt van trainen. Ze heeft zich onlangs ingeschreven voor The Starter Program omdat ze wilde afvallen en gezondere leefgewoonten wilde opbouwen. Haar toewijding voor fitness geeft haar een goed gevoel. Ze neemt deel aan de HYROX-trainingslessen omdat het een uitdagende training is. Ze is erg behulpzaam binnen de gemeenschap. Ze werkt hard en moedigt anderen aan hard te werken. We wensen haar veel succes in 2023 en we zijn erg trots dat ze onze gemeenschap vertegenwoordigt!

Hieronder een paar woorden van Angelique:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Angelique: Ik sportte hiervoor bij een andere sportschool die stopte ermee en wilde weer zoiets toen sprak ik yessica en toen ben ik naar Elevate gegaan.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Angelique: Het is super gezellig!! Je maak snel contacten en iedereen sport of zijn eigen tempo.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Angelique: Ik sport 3x in de week ik doe nu mee aan het starters programma en word hier goed in begeleid. Je leert dat je kleine stapjes neemt om je doel te behalen en dat het zo blijft.

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?

Angelique: Ik wil graag afvallen en in oktober meedoen met hyrox samen met iemand anders van Elevate!

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Angelique: Meld je aan voor het starters programma en maak de stap om je lifestyle te veranderen! het is een gemoedelijke sportschool met goede begeleiding en een leuke en gezellige sfeer waar we ook elkaar uitdagen om tot het uiterste gaan.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!