• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | Januari

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Nadia! Onze Member of the Month voor januari! 

Januari begint met geweldige energie, en we zijn enthousiast om aan te kondigen dat Nadia onze welverdiende Member of the Month is. Haar toewijding en positieve spirit hebben echt de toon gezet voor een fantastische start van het jaar!

Nadia’s inzet voor haar fitnessreis is werkelijk inspirerend. Gedurende januari nam ze actief deel aan een opmerkelijke totaal van 18 kleine groepstrainingen. Of het nu gaat om de intensiteit van onze HIIT-lessen of de kracht- en conditiesessies,
Nadia omarmt elke workout met enthousiasme. Opmerkelijk is dat ze plezier vindt in onze BLAST-lessen, die zich richten op het opbouwen van kern- en beenspieren in een motiverende omgeving voor vrouwen.

Naast haar fitnessdoelen is Nadia vastbesloten om actief te blijven, haar fitnessniveau te handhaven en innerlijke rust te vinden. Ze begrijpt het belang van balans, en het is deze balans die haar geluk brengt.

Nadia’s positieve invloed reikt verder dan haar persoonlijke reis. Altijd beleefd en sociaal, straalt ze positieve energie uit en creëert ze een gastvrije sfeer binnen de Elevate Lifestyle sportschool. Haar aangename houding draagt bij aan de levendige gemeenschapssfeer die we koesteren.

We juichen Nadia niet alleen toe voor haar toewijding aan haar persoonlijke fitnessdoelen, maar ook voor haar betrokkenheid bij het zijn van een integraal onderdeel van de Elevate Lifestyle-community. Haar constante aanwezigheid en actieve deelname aan onze sportschoolactiviteiten zijn werkelijk prijzenswaardig.

Dank je, Nadia, voor het zijn van een schitterend voorbeeld van toewijding en positiviteit binnen onze gemeenschap. We zijn verheugd je als gewaardeerd lid van de Elevate Lifestyle-familie te hebben. Proost op een maand van vieringen en voortdurend succes op je fitness journey!

Hieronder een paar woorden van Nadia:

Elevate Lifestyle (EL): Waarom hebben jullie allemaal gekozen om te sporten bij Elevate Lifestyle?

Nadia: Ik zocht een sportschool waar ik goede begeleiding kon krijgen. Waar ik met plezier naartoe zou gaan.

EL: Beschrijf de community sfeer bij Elevate Lifestyle?

Nadia: Het is een gezellige sfeer waar je hard traint. ik krijgt goed adviezen en genoeg aandacht bij de lessen.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jullie algemene gezondheid verbeterd?

Nadia: Ik had totaal geen conditie. Moet er nog aan blijven werken maar sinds dat ik hier ben begonnen voel ik me veel beter. Ik krijg er veel energie van. Dat heb ik enorm gemist bij de sportscholen waar ik heen ging en geen begeleiding kreeg.

EL: Wat is jullie doel voor de toekomst?

Nadia: Mijn doel is gezond blijven, een goede conditie en een strakke lijf hebben.

EL: Wat is de beste tip die jullie aan nieuwe leden zouden willen geven?

Nadia: Variatie in de lessen vind ik wel fijn.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!