• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | JULI

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Nadia!!! Zij is de Member of the Month voor juli!

We zijn absoluut blij om aan te kondigen dat Nadia onze Member of the Month is voor juli.

Nadia begon aan een inspirerende reis naar een gezondere levensstijl toen ze zich eerder dit jaar committeerde aan het volgen van The Starter Program. Sindsdien heeft ze ongelooflijke stappen gezet en opmerkelijke vooruitgang geboekt in haar streven naar een gezonder en gelukkiger leven.

Het zien van haar transformatie is geweldig geweest. Nadia toewijding en harde werk hebben geleid tot opmerkelijke verbeteringen in haar mobiliteit, kracht en algehele conditie. Haar hernieuwde energie en blijdschap zijn een bewijs van haar onwrikbare vastberadenheid en toewijding aan haar fitnessreis.

We bewonderen Nadia’s motivatie tijdens haar trainingssessies, waarbij ze altijd haar uiterste best doet en zichzelf naar nieuwe hoogten pusht. Haar constante toewijding aan zelfzorg en fitness dient als een goed voorbeeld voor onze hele gemeenschap.

Nadia’s reis is het levende bewijs dat iedereen zijn levensstijl kan veranderen en zijn gezondheid naar nieuwe hoogten kan tillen. Ze is een ware inspiratie en rolmodel voor iedereen die streeft naar positieve verandering en een beter welzijn.

Laten we dus als gemeenschap samenkomen en de ongelooflijke prestaties van Nadia vieren, want ze is niet alleen Member of the Month, maar ook een voorbeeld van wat er bereikt kan worden met vastberadenheid, doorzettingsvermogen en de steun van onze geweldige sportschoolgemeenschap.

Gefeliciteerd, Nadia! Blijf stralen en anderen inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven! Jouw succes is een overwinning voor ons allemaal.

Hieronder een paar woorden van Nadia:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Nadia: Omdat ik tijdens het starters program zo een goede vibe had bij het sporten, de coaches je goed begeleiden, rekeninghouden met je fysieke onmogelijkheden, maar tegelijkertijd met oefeningen komen die wel mogelijk haalbaar zijn. Je wordt getriggerd om zelfs ook in mogelijkheden te denken in plaats van dat je iets niet kan.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Nadia: Bij Elevate gaat het er gemoedelijk aan toe. De mede sporters die je daar tegen komt zijn vriendelijk en behulpzaam, er wordt zelf tips uitgewisseld gevraagd en ongevraagd, hoe top is dat!

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Nadia: In feb 2023 begonnen met The Starters Program (8 weken) vervolgens abonnement van 3x per week. Het bevalt me zo goed sporten bij de Elevate en dat om mijn eigen tempo! Dat ik per 1 juli een abonnement heb voor onbepaald en dus 5 keer per week train, voel me er super goed bij. Dat zeg genoeg over mijn energielevel, waardoor ik me super voel en vervolgens ook uit straal!

EL:  Wat is mijn doel voor de toekomst?

Nadia: Mijn doel voor de toekomst is om aan mijn conditie te werken en het tegendeel bewijzen van wat wel mogelijk is, en dat met behulp van Elevate!

EL:  Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Nadia: Just try it and see for yourself!” Bij het betreden van de sportschool hou voor ogen voor wie je daar bent, wat je doel is en hoe je die gaat behalen met hulp van de coaches.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!