• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | JULI

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Elevate Lifestyle Member of the Month

Gefeliciteerd Lian! Lian is Member of the Month voor juli!

Lian is een energieke vrouw. Ze houdt van actief bezig zijn. Ze komt naar Elevate Lifestyle om haar conditie op peil te houden. Beweging helpt ook haar stress te verminderen na lange uren werken. Ze maakt altijd tijd voor training. Ze begrijpt het belang van een evenwichtig leven. Ze is erg vriendelijk en behulpzaam in de sportschool. Ze heeft een leuke houding. Ze is een inspiratie en we zijn dankbaar dat ze deel uitmaakt van onze gemeenschap.

 

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Lian: Er zijn eigenlijk meerdere redenen waarom ik heb gekozen voor Elevate Lifestyle. Robin en ik zijn oud collega’s en ik ben altijd erg te spreken geweest over zijn leuke en uitdagende sportschema’s. Bij mijn vorige sportschool vond ik het op een gegeven moment moeilijk om mezelf uit te dagen met sporten en nieuwe oefeningen te bedenken. Ook merkte ik dat ik het daar veel te massaal vond en dat ik één uit honderden was die daar trainde. Ik miste het stukje persoonlijke begeleiding en de gemoedelijke sfeer waar iedereen elkaar kent en waar het dus echt voelt als thuiskomen. Ook vind ik de combinatie van het juist inzetten van voeding en sporten erg leerzaam.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Lian: De sfeer bij Elevate is echt top! Brandon en Robin weten wat je doelen zijn, ze zijn oprecht geïnteresseerd, ze weten wat er speelt in je leven en ze weten hoe ze je kunnen uitdagen. Daarnaast vind ik de sfeer onderling met de andere leden prettig. Je staat altijd wel met een bekende in de les en dat maakt het nog leuker!

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Lian: Door uitdagende en afwisselende trainingen en de optie om meer te leren over voeding heb ik veel minder buikpijn na het eten en ben ik zonder er echt bewust mee bezig te zijn geweest toch 4 kg kwijtgeraakt. Daarnaast zijn mijn conditie en kracht flink verbeterd.

EL: Wat is je doel voor de toekomst?

Lian: Mijn doel is en blijft om mezelf uit te blijven dagen tijdens de trainingen en om fit te blijven naast de soms hoge werk- en sociale druk.

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Lian: Maak een plan voor jezelf en zet in je agenda wanneer je gaat sporten. Een afspraak met jezelf is net zo belangrijk als een afspraak met vrienden, familie of werk. En vooral have fun 🙂

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!