• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | JUNI

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Member of the Month | Elevate Lifestyle

Gefeliciteerd Inge! Zij is Member of the Month voor juni!

Bij Elevate Lifestyle zijn we ontzettend trots op onze community van toegewijde fitnessliefhebbers die elkaar inspireren en ondersteunen op weg naar een betere gezondheid. We zijn blij om deze maand de schijnwerpers te richten op Inge als lid van de maand voor juni. Inge is een geweldig lid dat toewijding, doorzettingsvermogen en een echte passie voor fitness belichaamt. Haar onwrikbare toewijding aan haar doelen en haar positieve impact op de community maken haar een waardige ontvanger van Member of the Month bij Elevate Lifestyle. We feliciteren Inge met haar prestaties en drukken onze oprechte dankbaarheid uit voor haar voortdurende toewijding en vastberadenheid. Blijf jezelf ontwikkelen, Inge!

Hieronder een paar woorden van Inge:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Inge: Een collega/vriendin adviseerde mij iets langer dan 3 jaar geleden, een keer mee te trainen. Ik was al langer opzoek naar een sportschool waar ik in kleine groepen kon trainen én de juiste begeleiding zou krijgen. Bij Elevate werd na de eerste keer trainen duidelijk dat ik de juiste plek had gevonden. De lessen zijn uitdagend, gemakkelijk te volgen én en sfeervol.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Inge: De sfeer bij Elevate is altijd goed. Iedereen komt hier met een eigen doel en versterkt elkaar. Een praatje maken kan altijd, maar als ik mij wil focussen en wat meer in mijn eigen bubbel zit, is dat ook helemaal oké!

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Inge: Zowel fysiek als mentaal ben ik mij beter gaan voelen. Beiden zijn voor mij even belangrijk, want als je mentaal niet lekker zit, heeft dit uitwerking op het lichaam. En andersom ook. Ik ben lichamelijk fitter en voel mij vaker gefocust, door regelmatig te trainen.

EL:  Wat is mijn doel voor de toekomst?

Inge: Mijn doel is om nog wat meer vet kwijt te raken en sterker te worden.

EL:  Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Inge: Als je de routine even kwijtraakt, laat dan niet los. Er gebeuren altijd dingen die je structuur kunnen doorbreken. Dat is helemaal niet erg. Het gaat er namelijk om dat je het weer oppakt. Denk dus nooit dat je faalt als je een keer niet kunt trainen, maar maak direct een nieuw plan. En nog een laatste tip: Maak doelen klein! Oftewel, baby steps!

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!