• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | JUNI

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Member of the Month | Dolf | Elevate Lifestyle

Gefeliciteerd Dolf! Hij is de Member of the Month voor juni.

Dolf komt naar Elevate Lifestyle om actief te blijven. Hij geniet van zijn pensioen. Hij beleeft zijn gouden jaren. Hij heeft zijn conditie op peil gehouden en traint met plezier. Hij heeft veel motivatie. Hij traint 3 keer per week. Een van zijn fitnessdoelen is om fit te zijn tijdens zijn pensioen. Dolf is echt een inspiratie voor onze gemeenschap en we zijn erg blij voor hem!

Hieronder een paar woorden van Dolf:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Dolf: Ik heb altijd heel veel gesport, voetbal en karate. Dat is een teamsport en dat is wat ik miste bij het individueel sporten, zoals bij Smartfit. Natuurlijk voorziet elevate in het sporten met anderen. .
 
EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?
 
Dolf: Een gemoedelijke sfeer, leuke members maar vooral elkaar aanmoedigen. Waar overigens de trainers ook een actieve rol in spelen. Hierdoor geef je niet op als het erg zwaar wordt, zet je toch door.
 
EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?
 
Dolf: Dat Elevate daar een grote rol inspeelt in het bevorderen van je algemene gezondheid weet iedereen. Maar in hoeverre de trainingen mijn gezondheid hebben beïnvloed kan ik moeilijk zeggen vanwege mijn sportieve verleden. Ik voel me wel heel actief en heb heel veel energie. .
 
EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?
 
Dolf: Stug doorgaan met de trainingen, dit beïnvloedt toch de kwaliteit van mijn leven en misschien ook mijn levensverwachting qua leeftijd, ik wil mijn kleinkinderen nog zien opgroeien tot ze volwassen zijn.
 
EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan niewe leden?
 
Dolf: Leef je leven volgens de 3 R’s : Regelmaat, Rust en Reinheid, maar natuurlijk ook gezond eten en bewegen.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!