• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | MAART

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Wieteke!!! Zij is Member of the Month voor maart!

Elevate Lifestyle Gym is trots om ons Member of the Month voor maart 2023 aan te kondigen. Wieteke is een ware inspiratie voor de Elevate Lifestyle  community, door consequent haar toewijding aan haar fitness doelen te tonen. Ze is altijd bereid een stapje extra te zetten om de gewenste resultaten te behalen. Maar daar houdt haar toewijding niet op. Ze is ook actief met The Starter Program. Ze zet zich in voor een gezonde levensstijl buiten de sportschool, let altijd op haar voeding en zoekt actief naar mogelijkheden om de hele dag actief te blijven.

Wieteke is een lichtend voorbeeld van wat kan worden bereikt door hard te werken en door te zetten, en ze dient als inspiratie voor ons allemaal. Wij zijn er trots op dat zij deel uitmaakt van de Elevate Lifestyle community. Wij feliciteren Wieteke met haar benoeming tot lid van de maand maart 2023. Ga zo door, Wieteke, en bedankt dat je een inspiratie voor ons allen bent!

Hieronder een paar woorden van Wieteke:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Wieteke: Voor Elevate heb ik een tijd Personal Body Plan gedaan, dat is thuis trainen en online coaching via een app. Ik miste heel erg het persoonlijke contact van een coach en om in een groep trainen. Via mijn buurvrouw Yessica kwam ik bij Elevate terecht. Mijn positieve eerste indruk toen der tijd is dat het een leuke kleinschalige sportschool is met een aanbod in verschillende soorten lesjes.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Wieteke: De sfeer bij Elevate is heel relaxed en gezellig. Je doet alles op je eigen maximale tempo.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Wieteke: Ik sport nu 3 x in de week en pas geleden ben ik gestart met het Starter Program waarbij je in een klein groepje met andere mede sporters wordt begeleid om je doelen te bereiken. In de tijd dat ik lid ben van Elevate is mijn conditie en algehele fitheid verbeterd en ben ik meer bewust met voeding bezig.

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?

Wieteke: Het sporten van 3 x in de week vast te houden en wat meer af te wisselen met andere lesjes.

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden? 

Wieteke: Aanmelden voor het Starters Program, dit is een goede combinatie van sporten en voeding. Dit wordt gedaan in een klein groepje waarbij je elkaar motiveert en tips kan uitwisselen.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!