• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | Maart

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Ard! Onze Member of the Month voor maart! 

We zijn enthousiast om Ard aan te kondigen als Member of the Month voor maart hier bij Elevate Gym! Ard’s toewijding en inzet voor zijn fitness journey hebben hem echt onderscheiden, waardoor hij een voorbeeld is binnen onze gemeenschap.

Gedurende de maand heeft Ard opmerkelijke consistentie en toewijding getoond door een indrukwekkende totaal van 13 kleine groepstrainingssessies bij te wonen. Zijn vastberadenheid om zowel mentaal als fysiek fit te blijven is echt inspirerend, en zijn inzet om zichzelf naar nieuwe hoogten te duwen is bewonderenswaardig.

Wat Ard echt onderscheidt, is zijn positieve houding en sociale karakter. Hij straalt overal waar hij gaat positiviteit uit en brengt altijd een glimlach op het gezicht van zijn mede-gymleden. Ards bereidheid om anderen te helpen en zijn vriendelijkheid maken Elevate Gym een gastvrije en prettige omgeving voor iedereen.

Ard’s aanwezigheid in onze gemeenschap belichaamt de waarden die we hoogachten bij Elevate Gym – toewijding, positiviteit en kameraadschap. Hij belichaamt de geest van wat het betekent om een ondersteunend lid te zijn van onze sportschoolfamilie, en we zijn ongelooflijk dankbaar om hem als onderdeel van onze gemeenschap te hebben.

Terwijl we de prestaties en bijdragen van Ard vieren, worden we herinnerd aan het belang van doorzettingsvermogen, vriendelijkheid en gemeenschap bij het bereiken van onze fitnessdoelen. Ards reis is een bewijs van de kracht van consistentie en positiviteit bij het bereiken van nieuwe hoogten, zowel fysiek als mentaal.

Gefeliciteerd, Ard, met het benoemd worden tot Member of the Month bij Elevate voor maart! Jouw harde werk en positiviteit inspireren ons allemaal, en we zijn enthousiast om te zien waar jouw fitness journey je verder brengt.

Hieronder een paar woorden van Ard:

EL: Waarom hebben jullie allemaal gekozen om te sporten bij Elevate Lifestyle?

Ard: Na jarenlang gevoetbald te hebben en daarna een tijdje niets meer, merkte ik dat ik minder fit werd en wat meer schouder- en rugklachten kreeg. Daarom wilde ik graag weer wat gaan doen. Mijn vriendin sportte al enige tijd bij Elevate en van haar hoorde ik positieve verhalen. Eigenlijk dacht ik dat een sportschool niets voor mij zou zijn, maar na een proefles bij Elevate kwam ik al snel tot de conclusie dat dit wel eens wat zou kunnen gaan worden. En nu een jaar verder komt het aardig uit wat ik dacht.. 

EL:Beschrijf de community sfeer bij Elevate Lifestyle?

Ard: Er hangt een gezellige sfeer waardoor je je snel thuis voelt. Het maakt niet uit wie of wat je bent, er is respect voor elkaar. Het viel mij op dat toen ik net begon er veel mensen erg behulpzaam zijn. 

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jullie algemene gezondheid verbeterd?

Ard:  Ik voel mij fitter en sterker. De klachten die ik had zijn zeker vermindert.

EL: Wat is jullie doel voor de toekomst?

Ard:  Fit en sterk blijven en vooral er plezier in blijven houden.

EL: Wat is de beste tip die jullie aan nieuwe leden zouden willen geven?

Ard: Ik zou zeggen, boek een proefles, zodat je het zelf kunt ervaren. Het is heel laagdrempelig.  

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!