• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | MEI

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Marieke!!! Zij is Member of the Month voor mei!

Elevate Lifestyle Gym is trots om ons Member of the Month voor mei 2023 aan te kondigen. Marieke is een ware inspiratie voor de Elevate Lifestyle community, door consequent haar toewijding aan haar fitness doelen te tonen. Ze is altijd bereid een stapje extra te zetten om de gewenste resultaten te behalen.

Maar daar stopt haar toewijding niet. Ze is ook actief met The Starter Program. Ze heeft zich ingezet voor een gezonde levensstijl buiten de sportschool, let altijd op haar voeding en zoekt actief naar mogelijkheden om de hele dag actief te blijven. In 8 weken is ze 4,3 kilo afgevallen en heeft ze 1,3 procent lichaamsvet verloren.

Marieke is een lichtend voorbeeld van wat kan worden bereikt door hard te werken en door te zetten, en ze dient als inspiratie voor ons allemaal. Wij zijn er trots op dat zij deel uitmaakt van de Elevate Lifestyle community.

Wij feliciteren Marieke met haar benoeming tot lid van de maand mei 2023. Ga zo door, Marieke, en bedankt dat je een inspiratie voor ons allen bent!

Hieronder een paar woorden van Marieke:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Marieke: Ik heb gekozen voor Elevate omdat ik op zoek was naar een fijne sportschool waar ik kon blijven sporten nadat ik klaar was met revalideren van een knieblessure. Een vriendin van mij sport hier al en die heeft het toen aanbevolen. Het trainen in kleine groepen en de afwisseling in lessen sprak mij heel erg aan.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Marieke: Ik kom met veel plezier bij Elevate. Er heerst een vriendelijke sfeer, het maakt niet uit in welke les je komt er is altijd wel iemand om even mee te kletsen. Bij alle lessen voel ik me altijd erg welkom.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Marieke: In september sport ik 2 jaar bij Elevate. Het heeft me geholpen om van het sporten een vaste routine te maken en mijn kracht en conditie dus ook erg te verbeteren. Dit merk ik echt in het dagelijks leven. Ook van mijn knieblessure heb ik (bijna) geen last wat heel fijn is

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?

Marieke: Mijn doel is fit te blijven en de goede resultaten vanuit de starters program voort te blijven zetten.

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Marieke: Kom gewoon, en ervaar dat samen sporten een grote stimulans is om het te blijven volhouden.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!