• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the month | MEI

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Elevate Lifestyle | Michel | Member of the Month

 

Gefeliciteerd Michel! Hij is de Member of the Month voor mei!

Michel komt naar Elevate Lifestyle om gezond en fit te worden. Sporten geeft hem veel energie na een lange dag op kantoor. Hij heeft veel motivatie. Hij traint 3 keer per week. Een van zijn fitnessdoelen is om niet ziek te zijn als hij 50 is. Hij wil fit en gezond zijn op zijn 50e en daarna. Michel is een inspiratie voor onze gemeenschap en we zijn erg trots op hem!

 

Hieronder een paar woorden van Michel.

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Michel: Ongeveer een jaar geleden ben ik van Brabant naar de Meern verhuisd waardoor ik opzoek ging naar een nieuwe sportschool. Door mijn vriendin Mariëlle ben ik ook een proefles bij Elevate gaan doen, en ben daarna blijven hangen. Het kleinschalige, persoonlijk contact en diversiteit aan mede sporters bevalt me goed.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Michel: Ik ervaar de sfeer als gezellig en relaxed. Iedereen komt met hetzelfde doel om lekker te sporten. Van starter tot gevorderde, iedereen laat mekaar in zijn waarde.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Michel: Voordat ik in de Meern ging wonen en bij Elevate begon te trainen, stond sporten voor een bepaalde tijd helaas op een laag pitje. Ik kan nog goed de proefles herinneren waarbij al mijn spieren leken vast te zitten en ik moeilijk een diepe squat kon doen. Nu train ik 3x per week zowel FPT als IST en voel me 100% fitter en leniger dan toen. Het sporten geeft me veel energie na een dag kantoor werk en zie na elke cyclus dat mijn conditie steeds beter en ik sterker word.

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?

Michel: Mijn doel voor de toekomst is om fit en dus zo gezond mogelijk oud te worden. Niet elke dag op de bank maar juist naar de sportschool voor de gezonde dosis energie. Daarbij heb ik op sportgebied nog een paar uitdagingen zoals de 500 club die ik graag zou willen doen, dus ik moet wel fit blijven. Mijn motto: Fit at 50.

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan niewe leden?

Michel: Sport op je eigen tempo en kunnen. Kijk niet te veel naar anderen, maar bepaal je eigen doelen. Geniet van het sporten maar ook de leuke dingen buiten de sportschool.

Ben jij benieuwd wat Elevate Lifestyle voor jou kan betekenen? Maak direct een afspraak voor een gratis proeftraining.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!