• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | NOVEMBER

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd Julia! Zij is Member of the Month voor november!

Julia heeft zeer veel energie met trainen. Ze neemt deel aan verschillende groepslessen. Ze traint normaal gesproken elke week. Haar passie voor fitness maakt haar gelukkig. Haar positieve houding draagt bij aan de leuke omgeving bij Elevate. Ze is een sociaal en ontspannen persoon. Het ene moment maakt ze je aan het lachen. Het volgende moment deelt ze geweldige adviezen. Ze maakt tijd om anderen te helpen als ze niet bij Elevate traint. Ze heeft een lange reis achter de rug. We wensen haar veel geluk in het leven. We zijn erg trots om haar in onze gemeenschap te hebben. Ze is echt een inspiratie.

Hieronder een paar woorden van Julia:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Julia: Het klinkt gek, maar in mijn vorige leven ben ik begonnen met sporten bij Elevate Lifestyle. Burnouts, depressies en diverse angsten ontnamen mij behoorlijk veel energie en ik had enorm  veel behoefte aan begeleiding en motivatie om te gaan sporten. Het moeilijkste was, ik zou weldra starten met mijn sociale transitie van man naar vrouw, een heel kwetsbare periode. Ik heb mijn zorgen en twijfels over sporten en inclusie neergelegd bij Brandon en Robin. Ten aller tijden voelde ik me gesteund en welkom om te zijn wie ik ben.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Julia: In het begin is alles wennen. Ik merkte wel op dat er geen opgepompte sportschool sfeer hangt. Iedereen is heel toegankelijk en hulpvaardig. Elkaar aanmoedigen om het laatste en beste stukje van jezelf te geven in de training. Ik probeer nu ook een voorbeeld te zijn.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Julia: Ik volg veel verschillende lessen, zowel kracht als conditietraining. Ik heb enorm veel energie tegenwoordig en ben minder snel uitgeput of vermoeid. Naast sporten bij Elevate loop ik afen toe een rondje hard,  zit ik regelmatig in een ijsbad en doe ik graag wake- of snowboarden. Heel bijzonder om te merken dat al deze sporten mij nu veel beter afgaan!

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?

Julia: Ik wil nog wat beter leren letten op mijn eten en slaapgewoonten. Ik ga altijd voor maximale intensiteit en heb niet echt doelen met betrekking tot trainingsgewichten. Ik wil op termijn wel andere sporten erbij gaan doen zoals kickboksen of trainen voor Hyrox of een marathon.

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Julia: Soms lijkt het kleinste stukje verandering mijlen ver weg, en het juiste moment om te starten is er nooit, maar als je eenmaal bent begonnen en je houdt vast aan het plan,, dan ga je vanzelf de veranderingen merken. Heb vertrouwen dat de inzet zich pas op termijn terugkomt in de vorm van onbetaalbare gezondheid.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!