• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | OKTOBER

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Elevate Lifestyle

Max | Member of the Month | Elevate Lifestyle

Gefeliciteerd Max! Hij is Member of the Month voor oktober!

Max kent de voordelen van actief zijn. Hij geeft de voorkeur aan onze krachtopbouw – groepslessen. Hij traint elke week. Hij is al meer dan 3 jaar consequent. Hij houdt van motorrijden. Hij heeft al twee keer eerder een ongeluk gehad. Door onze trainingslessen kon hij volledig herstellen. Hij is erg vriendelijk en hij helpt leden te motiveren om te groeien bij Elevate Lifestyle. Hij is een inspiratie bij Elevate. We zijn erg trots om hem in onze gemeenschap te hebben.

Hieronder een paar woorden van Max:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Max: Ik ken Brandon en Robin nu al een hele tijd en heb ook voor zij Elevate begonnen zijn les van hen gehad. Het small group training concept is mij altijd enorm goed bevallen en toen zij aangaven met zo’n concept voor zichzelf te starten heb ik geen moment getwijfeld!

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Max: Daar kan ik kort over zijn: die is goed! Als je vaak dezelfde trainingen rond dezelfde tijdstippen doet, kom je vaak dezelfde mensen tegen. Je ziet elkaar groeien en motiveert elkaar om steeds beter te worden. Dat ervaar ik als erg prettig!

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Max: Het sporten bij Elevate is een rode draad geweest door mijn leven sinds ik lid ben geworden in 2018. Door 2-3x per week te sporten ben ik fitter en sterker als ooit tevoren. Zelfs de keren dat ik een aantal weken of maanden niet kon komen trainen door bijvoorbeeld een motorongeluk ben ik door het sporten bij Elevate altijd weer sterker teruggekomen.

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?

Max: Mijn doel is om van alle compound oefeningen minimaal 1 set van 3 herhalingen met 100kg te kunnen doen. Voor squatten en deadliften is dit reeds gelukt. Voor de bench press ben ik nog hard aan het werken, dus dat is nu het doel!

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Max: Zet een concreet doel en deel deze met je trainers. Samen kunnen jullie werken aan een plan om hier naartoe te werken op een verantwoorde manier. Dat gaat verder dan alleen het sporten, ook dingen buiten het sporten zoals voeding spelen hier een hele belangrijke rol in..

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!