• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | OKTOBER

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd, Renata en Andre!!!! Ze zijn de Members of the Month voor oktober!

Renata en Andre hebben de bruisende geest van Elevate Lifestyle echt belichaamd, en met immense trots en vreugde kondigen we hen aan als ons dynamische duo, Members of the Month voor oktober.

Renata en Andre zijn samen aan hun fitness journey begonnen met The Starter Program, en hun toewijding straalt vanaf dag één. Ze zijn een integraal onderdeel geworden van onze sportschool community, en hun inzet is nooit gewankeld.

Renata en Andre zijn voorbeeldig in hun streven naar persoonlijke excellentie. Hun deelname aan onze trainingsprogramma’s toont hun hernieuwde zelfvertrouwen en vastberadenheid. Ze dienen als stralende voorbeelden van personen die voortdurend hun eigen grenzen uitdagen om de beste versie van henzelf te worden. Hun wilskracht en toewijding tijdens hun trainingssessies zijn werkelijk prijzenswaardig.

De reis van Renata en Andre is niet alleen een persoonlijke triomf, maar ook een bron van inspiratie voor onze hele gemeenschap. Hun verhaal herinnert ons eraan dat met toewijding en inzet opmerkelijke transformaties mogelijk zijn. Ze vormen een bewijs van de transformerende kracht van Elevate Lifestyle.

Renata en Andre, jullie zijn uitstekende rolmodellen, en we zijn ontzettend trots op jullie prestaties. We kijken ernaar uit om jullie verdere groei en successen in de komende dagen te zien.

Bedankt dat jullie geweldige leden zijn van onze gemeenschap en zo’n opmerkelijk voorbeeld voor ons allen stellen. Nogmaals van harte gefeliciteerd, Renata en Andre!

Hieronder een paar woorden van Renata en Andre:

EL: Wat motiveerde je om deel te nemen aan Elevate Lifestyle en het Starter Programma?

Renata en Andre: Na het horen van positieve reviews over Elevate Lifestyle, besloten wij om deel te nemen aan het starter program. Mijn doel was om gewicht te verliezen, beter slapen en fitter worden. Omdat samen sporten een geweldige motivator is, overtuigde ik André om ook mee te doen aan The Starter Program. Na wat overweging stemde hij in om eerst een proefles te volgen. Vanaf de allereerste dag is hij ongelooflijk gemotiveerd en voelt hij zich merkbaar fitter. Wij slaan geen les over en zelfs als wij op vakantie zijn missen wij het sporten. Grappend zeggen we dan tegen elkaar dat we alleen boeken als er een sportschool beschikbaar is.

EL: Kun je de sfeer en gemeenschap bij Elevate Lifestyle beschrijven?

Renata en Andre: De sfeer binnen de Elevate Lifestyle community is werkelijk fantastisch. Leuke medesporters en goede begeleiding. Iedereen kan hier volledig zichzelf zijn en is toegewijd aan het verwezenlijken van hun individuele doelen. Er is geen rivaliteit, maar eerder een cultuur van onderlinge motivatie.

EL: Wat is jouw doel om deel uit te maken van de Elevate Lifestyle-community?

Renata en Andre: Ons gezamenlijke doel? Om zo lang mogelijk deel uit te maken van de Elevate Lifestyle community. Want deze ervaring heeft ons aanzienlijk veel gebracht.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!