• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | SEPTEMBER

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Gefeliciteerd, Esra!!! Ze is de Member of the Month voor september!

Esra belichaamt echt de spirit van Elevate Lifestyle, en het is met grote trots en vreugde dat we haar aankondigen als onze Member of the Month voor september. Esra’s reis met ons is ronduit inspirerend geweest, en we willen even de tijd nemen om haar ongelooflijke prestaties te vieren.

Esra maakt al bijna drie jaar deel uit van onze sportschoolgemeenschap, en haar toewijding is nooit afgenomen. Gedurende deze tijd begon ze ook aan de ongelooflijke reis van het moederschap. Ondanks alles bleef ze haar fitnessreis omarmen met sterke vastberadenheid.

Esra’s toewijding aan fitness is inspirerend. Ze geniet niet alleen van haar trainingssessies bij ons, maar ze blijft zichzelf voortdurend uitdagen om nieuwe hoogten te bereiken. Haar recente beslissing om deel te nemen aan het Hyrox-evenement in Amsterdam deze november getuigt van haar onbuigzame geest. Sinds de geboorte heeft Esra opmerkelijke vooruitgang geboekt, steeds sterker, fitter en gelukkiger met elke dag die voorbijgaat.

Esra’s deelname aan onze Hyrox-lessen toont haar hernieuwde zelfvertrouwen en vastberadenheid. Ze is een stralend voorbeeld van iemand die voortdurend haar grenzen verlegt en zichzelf uitdaagt om de beste versie van zichzelf te zijn. Haar wilskracht en toewijding tijdens haar trainingssessies zijn echt bewonderenswaardig.

Esra’s reis is niet alleen een persoonlijke triomf, maar ook een inspiratie voor onze hele gemeenschap en iedereen die zijn levensstijl wil veranderen en zijn gezondheid wil verbeteren. Haar verhaal herinnert ons eraan dat we met volharding en toewijding ongelooflijke doelen kunnen bereiken en een gezonder, gelukkiger leven kunnen leiden.

Esra, jij bent een licht van inspiratie, en je verhaal resoneert diep met iedereen hier bij Elevate Lifestyle. We zijn ongelooflijk trots op je prestaties en kijken ernaar uit om je in de toekomst nieuwe hoogten te zien bereiken.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze gemeenschap en zo’n opmerkelijk voorbeeld voor ons allen bent. Nogmaals gefeliciteerd, Esra!

Hieronder een paar woorden van Esra:

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Esra: Ik vind het belangrijk om goede begeleiding te krijgen tijdens het sporten. Daarnaast helpt het sporten in groepsverband mij om gemotiveerd en uitgedaagd te worden tijdens het sporten.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Esra: Bij Elevate is iedereen welkom. Er heerst een fijne sfeer in de lessen zowel met de coaches als andere leden onderling. Ik voel me altijd zeer welkom en ga met veel plezier naar de lessen.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Esra: De lessen zorgen ervoor dat ik fit blijf. Daarnaast sport ik met plezier bij Elevate Lifestyle en kan het ook een goede uitlaatklep zijn na een drukke dag.

EL:  Wat is mijn doel voor de toekomst?

Esra: Om fit te blijven. Daarnaast ga ik in november samen met een vriendin meedoen aan Hyrox. Hiervoor ben ik onder begeleiding van Elevate Lifestyle hard aan het trainen.

EL:  Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan nieuwe leden?

Esra: Kom zeker een keertje meedraaien om sfeer te proeven en te ervaren hoe de lessen zijn. In het begin kan het pittig zijn, maar uiteindelijk krijg je er alleen maar meer energie van. 

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!