• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the month

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

April 2022

Gefeliciteerd Marian! Zij is de Member of the month voor april!

Ze komt naar Elevate Lifestyle om haar hoofd leeg te maken en zichzelf uit te dagen. Marian is erg actief. Ze heeft veel toewijding. Ze traint 3 keer per week. Een van haar fitnessdoelen is om sterker te worden. Ze is een beleefd persoon en motiveert andere mensen. Marian is een inspiratie voor onze gemeenschap en we zijn erg trots op haar!

Member of the Month | Marian | Elevate Lifestyle

Hieronder een paar woorden van Marian.

EL: Waarom heb je gekozen om bij Elevate Lifestyle te sporten?

Marian: Mijn vorige gym moest door omstandigheden sluiten waardoor ik op zoek moest naar een andere gym. Volgens mij heb ik bij alle sportscholen in Vleuten-De Meern een proefles gevolgd maar het was het allemaal net niet. Ik was de wanhoop al een beetje nabij want sporten is echt heel belangrijk voor mij. Uiteindelijk ben ik bij Elevate terecht gekomen, en gelukkig had ik hier na de eerste proefles wel een heel goed gevoel bij. Door Robin en Brandon en het persoonlijk contact, wat erg fijn is. Het concept van Elevate, de kleine groepstrainingen met persoonlijke aandacht.

EL: Beschrijf de gemeenschapssfeer bij Elevate Lifestyle?

Marian: Sfeer is voor mij heel belangrijk. Bij Elevate voel ik me echt op mijn gemak, ik kan mezelf zijn. Een gezellige en relaxte sfeer. Wat ik heel mooi vind is om te zien, is dat we als community elkaar motiveren en stimuleren om het beste uit jezelf te halen. En elkaar uitdagen om uit je comfort zone te komen. Beetje gezonde competitie met de juiste motivatie hoort erbij!

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jouw algehele gezondheid verbetert?

Marian: Ik sport 3x in de week. Ten eerste omdat ik sporten leuk vind, ik er veel energie van krijg. Maar ook om na een drukke werkdag mijn hoofd leeg te maken. Ik probeer mezelf elke keer weer uit te dagen om het maximale eruit te halen. Mezelf te verbeteren, met kleine stapjes nog sterker te worden.

EL: Wat is mijn doel voor de toekomst?

Marian: Op sportief vlak heb ik al wat zaken van mijn bucket list kunnen strepen zoals het fietsen van de Amstel Gold race en het lopen van de marathon van NY. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen dus ik ben wel heel erg benieuwd naar HYROX.

Dus wie weet doe ik mee met het event in oktober!

EL: Wat is de beste tip die je mee wilt geven aan niewe leden?

Marian: Probeer jezelf uit te dagen, maar volg je eigen tempo. Belangrijkste is natuurlijk plezier hebben in sporten. En wees niet te streng voor jezelf!!

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!