• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Membr of the Month | April

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

Member of the Month

Gefeliciteerd Mariëlle! Onze Member of the Month voor april! 

Bij Elevate Lifestyle gym vinden we het belangrijk om de prestaties en toewijding van onze fantastische leden te vieren. Deze maand zijn we verheugd om Mariëlle te eren als ons Member of the Month voor April. Met vijf jaar toewijding aan haar fitness journey belichaamt Mariëlle doorzettingsvermogen, positiviteit en vooruitgang.

Mariëlle’s journey bij Elevate Lifestyle is niets minder dan inspirerend geweest. Ondanks obstakels onderweg is ze actief en consistent gebleven in haar streven naar fitnessdoelen. Haar toewijding komt tot uiting terwijl ze doorgaat met het bijwonen van kleine groepstrainingen en open gym-sessies gebruikt om haar trainingen te maximaliseren.

Recentelijk is Mariëlle de uitdaging van ons 12-weken durende levensstijlprogramma, “The Starter Program,” aangegaan, met als doel afvallen, fit worden en geluk vinden. Gedurende het programma heeft ze opmerkelijk zelfbewustzijn en discipline getoond, gezondere gewoonten opgebouwd die haar leven positief hebben beïnvloed. Als resultaat heeft Mariëlle aanzienlijke vooruitgang geboekt, met succes haar lichaamsvet verminderd en spieren opgebouwd. Ze is maar liefst 5.8 kilogram kwijtgeraakt, een bewijs van haar harde werk en toewijding.

Naast haar individuele prestaties heeft Mariëlle’s positieve en sociale karakter de Elevate Lifestyle-gemeenschap verrijkt. Altijd bereid om een helpende hand te bieden en woorden van aanmoediging te geven, draagt ze bij aan de gastvrije en ondersteunende sfeer die van Elevate een geweldige plek maakt om te trainen.

Mariëlle’s journey dient als inspiratie voor ons allen, waarbij de transformerende kracht van toewijding, doorzettingsvermogen en een positieve instelling wordt getoond. We zijn ontzettend trots om haar als een gewaardeerd lid van onze sportschoolgemeenschap te hebben.

Gefeliciteerd, Mariëlle, met de benoeming tot Member of the Month bij Elevate Lifestyle voor April! Jouw prestaties en bijdragen zijn echt bewonderenswaardig, en we kijken uit naar jouw voortdurende succes op jouw fitness journey.

Blijf stralen, Mariëlle!

 

Hieronder een paar woorden van Mariëlle:

EL: Waarom hebben jullie allemaal gekozen om te sporten bij Elevate Lifestyle?

Mariëlle: Ruim 5 jaar geleden koos ik voor Elevate omdat ik sterk behoefte had aan structuur en regelmaat in mijn dagelijks leven en in sporten. Ik kampte met een knieblessure en zocht begeleiding in het sporten, om zo sterk mogelijk te worden voor de operaties die zouden volgen en daarna weer goed te herstellen. Bij Elevate vond ik een kleinschalige community waar ik me direct thuis voelde.

EL:Beschrijf de community sfeer bij Elevate Lifestyle?

Mariëlle: De sfeer is gemoedelijk, bijna familiair. Veel bekende gezichten waarmee je ook voor/ na de training even een kort praatje kan maken en elkaar motiveren en stimuleren tijdens de trainingen om zo net even een tandje harder/ zwaarder te gaan. Competitie is er niet, maar men is blij om mede sporters resultaten te zien halen en dat vind ik tof.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jullie algemene gezondheid verbeterd?

Mariëlle:  Ondanks m’n 3 knieoperaties kan ik nog steeds pr’s behalen, dus wordt toch telkens nog sterker dankzij de fpt en open gym lessen. Burn hiit draagt bij aan een betere conditie. Zelfs als ik vooraf moe ben, voel ik me na een training altijd fitter en voldaan.

EL: Wat is jullie doel voor de toekomst?

Mariëlle:  De volgende knieoperatie komt eraan, en ook daar wil ik graag zo sterk mogelijk ingaan, om daarna weer snel sterker terug te kunnen komen. Door deel te nemen aan TSP begin dit jaar ben ik al wat afgevallen en dat wil ik graag nog verder doorzetten nu het programma is afgerond.

EL: Wat is de beste tip die jullie aan nieuwe leden zouden willen geven?

Mariëlle: Probeer alle lessen uit, kijk wat je leuk vindt en waar je kracht ligt. Vergelijk jezelf niet met wat anderen misschien al kunnen, maar kijk welke stapjes je zelf telkens zet en je zult zien dat je binnen korte tijd al verbetering zult merken!

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!