• Persoonlijke begeleiding
  • Snel je sportdoelen behalen
  • Vrijblijvend kennismaken

Member of the Month | NOVEMBER

Druk leven? Wij hebben de oplossing.

 

Gefeliciteerd Annemieke! Ze is onze geweldige Member of the Month voor november!

Annemieke maakt al meer dan vier ongelofelijke jaren deel uit van de Elevate Lifestyle-gemeenschap en belichaamt de geest van toewijding, positiviteit en transformatie.

Als opmerkelijke vrouw, moeder en lerares straalt Annemieke warmte en vriendelijkheid uit binnen onze gemeenschap. Haar toewijding aan fitness is echt bewonderenswaardig, en ze gedijt in de dynamische omgeving van onze small group trainingssessies.

Bovendien heeft Annemieke haar fitness journey naar nieuwe hoogten getild door de uitdagingen van ons privé PT-programma aan te gaan, waarbij ze consequent opmerkelijke mentale en fysieke resultaten behaalt. Dit weerspiegelt haar onwankelbare toewijding aan zelfzorg en het streven naar nieuwe doelen. We juichen haar veerkracht en wilskracht toe terwijl ze voortdurend haar levensstijl verheft en ernaar streeft de beste versie van zichzelf te zijn.

Wat Annemieke onderscheidt, is niet alleen haar toewijding aan haar eigen journey, maar ook haar rol als inspirerende kracht binnen onze gemeenschap. Altijd bereid om een helpende hand te bieden, heeft haar sociale en vriendelijke aard een gastvrije sfeer gecreëerd voor iedereen.

Annemieke is niet alleen een inspiratie binnen onze sportschool; ze dient als een rolmodel van toewijding voor iedereen die op zoek is naar positieve veranderingen in levensstijl en verbeterde gezondheid. Haar journey weerspiegelt de transformerende kracht van fitness en welzijn.

We uiten onze diepste waardering aan Annemieke voor haar rol als drijvende kracht in onze gemeenschap en feliciteren haar met deze welverdiende erkenning. Proost op Annemieke – een ware inspiratie, belichaming van de geest van gezondheid, welzijn en gemeenschap!

Hieronder een paar woorden van Annemieke:

EL: Waarom hebben jullie allemaal gekozen om te sporten bij Elevate Lifestyle?

Annemieke: Ik ben lid geworden via mijn vriendin Nina, die hier al jaren sport, Ik heb een proefles genomen, en ben nooit meer weggegaan!

EL: Beschrijf de community sfeer bij Elevate Lifestyle?

Annemieke: De sfeer is heel relaxed. Iedereen is lief voor elkaar en er is plek voor iedereen. Als je het leuk vindt, maak je een praatje met de anderen, maar als je wat meer op jezelf bent is dat ook helemaal prima.

EL: Hoe heeft Elevate Lifestyle jullie algemene gezondheid verbeterd?

Annemieke: Sinds ruim een jaar doe ik eens per week personal training bij Brandon naast de groepslessen. Naast het sporten sta je dan ook uitgebreid stil bij hoe je gezond kan leven buiten de sportschool. Dit heeft mij erg geholpen bij het ontwikkelen van goede gewoontes. Ik had eerder zo’n ‘alles of niets’ aanpak. De aanpak van Elevate heeft mij geholpen om ruim 17 kilo te verliezen en er ook af te houden. Nu ben ik veel sterker, eet ik gezonder en denk ik er niet eens bij na of ik wel of niet gezond ga eten en sporten.

EL: Wat is jullie doel voor de toekomst?

Annemieke: Ik zou heel graag fit genoeg willen worden om mee te kunnen doen aan een Hyrox-event. Ook een mooi doel om deze winter naartoe te werken!

EL: Wat is de beste tip die jullie aan nieuwe leden zouden willen geven?

Annemieke: Denk ook na over wat je naast de lessen gaat doen als je echt mooie resultaten wil bereiken. Ga bijvoorbeeld ook regelmatig buiten wandelen. Je hebt extra beweging en het is goed voor je mentale gezondheid.

Gratis proeftraining

Wat je hier leest is een stuk tekst dat wij hebben geschreven om je een beter gevoel te geven hoe je website of webshop eruit komt te zien met tekst. Deze tekst halen wij natuurlijk weg wanneer je jouw definitieve tekst hebt aangeleverd. Tot die tijd laten we dit staan zodat je een beetje een idee hebt hoeveel woorden hier moeten komen.

Elevate Lifestyle uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een proeftraining aan!